Γεύσεις

Τα εργαστήρια της Angelini, δημιούργησαν και εξέλιξαν ένα νέο συμπλήρωμα διατροφής, τις μαλακές καραμέλες Tantum Natura.

Οι μαλακές καραμέλες Tantum Natura είναι η φυσική απάντηση στα πρώτα σημάδια του πονόλαιμου. Περιέχουν έναν πλούσιο και ξεχωριστό συνδυασμό συστατικών για την καταπολέμηση και καταπράυνση των πρώτων συμπτωμάτων του πονόλαιμου και την θωράκιση του οργανισμού.

Πορτοκάλι & Μέλι

Tantum Natura - Πορτοκάλι & Μέλι

Το Tantum Natura Πορτοκάλι & Μέλι περιέχει ως βάση την πρόπολη, το μέλι και Βιταμίνη C για τη μείωση της έντασης των πρώτων συμπτωμάτων του πονόλαιμου, αντιοξειδωτική δράση αλλά και για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού με φυσικό τρόπο.

Για όλες τις εποχές
Κατάλληλες για όλη την οικογένεια

• Χωρίς μέντα
• Χωρίς γλουτένη
• Χωρίς προσθήκη ζάχαρης
• Συστήνεται καθημερινή λήψη 3-5 καραμελών, ανάλογα με τις ανάγκες.
• Με αργό λιώσιμο στο στόμα για διαρκή και ευρεία δράση.

15 μαλακές καραμέλες

Συστατικά:
Γλυκαντικά: σορβιτόλη, σιρόπι μαλιτόλης, σουκραλόζη, ακεσουλφάμη Κ, πηκτικός παράγοντας: αραβικό κόμμι, εκχύλισμα πρόπολης (ρητίνη πρόπολης), οξύ: κιτρικό οξύ, αρωματικές ύλες, μέλι, L-ασκορβικό οξύ (Βιταμίνη C), χρωστική: Ε-160α, εκχύλισμα Marshmallow (ρίζα Althaea officinals L.), φυτικό έλαιο (κραμβέλαιο και λάδι καρύδας), γυαλιστικός παράγοντας: κερί μέλισσας. Χωρίς γλουτένη.

Δείτε τις οδηγίες χρήσης

Εγγύηση Angelini:
Οι μαλακές καραμέλες Tantum Natura παράγονται στην Ελβετία με την εγγύηση της Angelini. Προέρχονται από Έρευνα και Ανάπτυξη της Angelini, τιτλοποιούνται και τυποποιούνται σύμφωνα με τις ενδείξεις νέας επιστημονικής βιβλιογραφίας και παράγονται με αυστηρότητα για να εξασφαλιστεί η μέγιστη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Συμπλήρωμα διατροφής. Αρ. Γν. ΕΟΦ: 97270/19-12-2016

Λεμόνι και Μέλι

Tantum Natura - Λεμόνι & Μέλι

Μόνο στα φαρμακεία

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν χορηγούνται ως υποκατάστατα μιας ποικίλους και ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Υπερβολική κατανάλωση μπορεί να έχει καθαρτική δράση. Το προϊόν δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία της ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.